22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt a térség csapataival a hétvégén

Sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a harmadosztályú Érdi VSE, miközben a „megye kettes” Százhalombattai LK-nak megtört hárommeccses győzelmi szériája. A megye hármas Diósd és megye négyes Sóskút veretlenségi szériája azonban tovább nyúlt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Merkantil Bank Liga NB II-ben jelenleg válogatott szünet van, ezért a Budaörs nem lépett pályára a hétvégén.

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
Érdi VSE–Tatabányai SC 0–2 (0–1)
Gól: Kovács I. (45+1. perc – 11-esből), Krupánszki (58. p.)

Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában szoros első félidő után egy tizenegyessel került hátrányba a Tatabányai SC elleni Ercsi úti találkozón. Limperger Zsolt együttese a fordulás után próbált egyenlíteni, végül 2–0-ra kikapott.

Részletes beszámoló ide kattintva olvasható!

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 9. forduló
Örkényi SE–Százhalombattai LK 4–1 (1–1)
Gól: Tóth A. (38., 54., 69. perc), Szabó Gy. (52. p.), ill. Lak (20. p. – 11-esből)

A listavezető Örkényi SE-hez látogatott a kiváló formának örvendő, elmúlt három mérkőzését megnyerő Százhalombattai LK a megyei másodosztály déli csoportjának 9. körében. Bár Lőrincz Emil együttese a 20. percben Lak Imre büntetőjével vezetett, de a hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek, majd a mesterhármasig jutó Tóth Attila vezérletével 4–1-re nyertek.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 9. forduló
Törökbálint–Gerulus-Délegyháza KSE 3–0
Tárnok KSK–Ócsa VSE 1–1 (0–1)
Gól: Kóka (59. perc), ill. Huszár (28. p.)
Diósdi TC–Pátyi SE 2–1 (0–1)
Gól: Szigeti (48. perc), Kramár (66. p.), ill. Budovinszky (8. p.)

A Pest megyei harmadosztály nyugati csoportjának 9. fordulójában a Törökbálint az egyik „legkönnyebb” győzelmet aratta a Délegyháza KSE ellen, miután a vendégek csupán hat játékossal érkeztek a mérkőzésre, így azt nem játszották le, a három pontot pedig a vétlen Törökbálint kapta meg 3–0-s gólkülönbséggel.

A Tárnok az Ócsa ellen bár szűk fél óra játék után hátrányba került a góllövőlistát is – holtversenyben – vezető Huszár Viktor Erik góljával, de a második félidőben a hazaiak Kóka Zsolt révén egyenlíteni tudtak, mellyel pontot mentettek.

Az éllovas Diósd a hatodik helyen álló Pátyot fogadta hazai pályán, de a hazaiaktól Kun Mihályt már a 17. percben kiállították, amikor Budovinszky Krisztián góljával már a vendégek vezettek. Polákovics Attila együttese azonban nem adta fel, előbb a második félidő elején Szigeti Dávid révén egyenlített, majd a 66. percben Kramár Dániel góljával fordított is. A támadó idei tizedik gólját szerezte és tartja a lépést a góllövőlista élén az ócsai Huszár Viktorral. A következő percekben előbb Probáld András játékost, majd Polákovics Attilát is piros lappal a lelátóra küldte a játékvezető, de a Diósd így is 2–1-re megnyerte a mérkőzést.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 7. forduló
Dunafüred-Százhalombatta–Sóskút SBKE 1–6 (0–6)
Gól: Papp G. (80. perc), ill. Neigert (6., 8., 26., 40. p.), Tihanyi (12. p.), Varga Gy. (35. p.)

A Pest megyei negyedosztály délnyugati csoportjában a térség két együttese vívott rangadót egymással, hiszen az öt meccs után nyeretlen Dunafüred-Százhalombatta látta vendégül a még százszázalékos Sóskút SBKE-t.

A vendégek hamar eldöntötték a három pont sorsát, hiszen Neigert Donát két és Tihanyi Zoltán egy góljával már a 12. percben 3–0-ra vezettek, de a szünet előtt Neigert négy gólig meg sem állt és még Varga György is feliratkozott a gólszerzők közé. A félidei 0–6 után a hazaiak a 80. percben Papp Gábor találatával bár szépítettek, így is sima vereséget szenvedtek.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 4. forduló
Kelen SC III–Érdi VSE 4–2 (2–2)
Gól: Nyéki (27. perc), Solymos (35., 42., 70. p.), ill. Lőrincz T. (8. p.), Tollár (36. p.)

A Pest megyei női ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának negyedik fordulójában csak az Érdi VSE lépett pályára a térség együttesei közül, hiszen a Tárnok Páty elleni mérkőzését október 22-én tartják, míg a Budaörs II Kerepesi SBE elleni találkozója elmaradt. Az Érdi VSE felnőtt női együttese a Kelen SC harmadik csapatának vendégeként lépett pályára és bár Lőrincz Teréz révén nyolc perc után a vendégek kerültek előnybe, előbb Nyéki Mónika szépített, majd Solymos Krisztina mesterhármassal vezette 4–2-es sikerre a hazaiakat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email