22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: bejutott az osztrák bajnokságba a Kárpáti Farkasok

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: bejutott az osztrák bajnokságba a Kárpáti Farkasok

Bár a kvalifikáció utolsó mérkőzésén 7–2-es vereséget szenvedett Székesfehérváron az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia vendégeként, így is bejutott az osztrák pontvadászatba a Kárpáti Farkasok U18-as korosztálya.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az idén létrejött korosztály a kvalifikáció során kilenc mérkőzést játszott, melyek közül hármat nyert meg, hatot elveszített, ennek ellenére bejutott az osztrák bajnokságba.

A székesfehérvári mérkőzés kapcsán Fekecs Norbert, a korosztály vezetőedzője úgy értékelt, nem kezdték a legjobban a meccset, hiszen már az első cserében gólt kaptak és bár tudtak egyenlíteni, az egál sem tartott sokáig.

„A harmadokat nézve sikerült feljavulnunk a végére, de láthatóan nagy nyomás volt rajtunk és sok helyzetük is volt a hazaiaknak. Jól küzdöttünk, akaratban nem volt hiány”

– fogalmazott Fekecs Norbert.

A kvalifikáció során a Kárpáti Farkasok jégkorongozója, Barna Olivér kilenc góllal és kilenc assziszttal holtversenyben az élen végzett ebben a mutatóban.

A bajnokság következő része október 13-án kezdődik az érdieknek, de azt még nem tudni, mikor rendezik az első mérkőzéseket.

U18 kvalifikáció, 9. forduló
Ifj. Ocskay Gábor NJA–Kárpáti Farkasok 7–2 (4–1, 0–2, 1–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Zsiga (13. perc), Molnár B. (44. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email