22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: hétvégén tíz versenyt rendeznek az ÉRD Arénában

22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: hétvégén tíz versenyt rendeznek az ÉRD Arénában

Ismét egy teljes hétvégére birtokba veszik az ÉRD Arénát a hazai dartsozók, hiszen október 1. és 3. között összesen tíz különböző tornát rendez a Magyar Darts Szövetség és az Érd-EL SE a Velencei úti létesítményben. A versenyekre szeptember 30-ig lehet nevezni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorának vendége volt Bakity Alex És Tekauer Patrik, az Érd-EL SE versenyzői, akik a helyi darts életről és a hétvégi versenyről beszélgettek a műsorvezetőkkel!



Október elsején 18 órától az Egrokorr Steel Darts Opennel kezdődnek a versenyek. Ezen a viadalon bárki indulhat, a versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával rendelkezők mellett a versenyengedély nélküli nők és férfiak is.

A versenykiírás ide kattintva érhető el!

Ezt követően október 2-án a soft szakág amatőr és szabadidőkártyás országos bajnoki küzdelmeit tartják az ÉRD Arénában, ahol nemenként viaskodnak egymással a résztvevők, de emellett megrendezik a Nemzetek Tornáját is a steel szakágnak, ahol a nők, a férfiak, az utánpótláskorúak és a paradartsosok is külön versenyeznek.

A Nemzetek Tornája versenykiírása ide kattintva érhető el, nevezni pedig ide kattintva lehet!

A vasárnap a steel szakágé lesz. A softhoz hasonlóan itt is az amatőrök és a szabadidőkártyások mutathatják meg magukat, de nem az országos bajnokságon, hanem a Magyar Kupában. A négy verseny mellett a soft szakágnak rendezik meg a Dreher Hungarian Soft Opent.

A versenyekre minden esetben szeptember 30-ig kell nevezni az alábbi linken keresztül!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email