22_03_29_erdmost_nincskep

Veszélyes hulladékot gyűjtenek Biatorbágyon

22_03_29_erdmost_nincskep

Veszélyes hulladékot gyűjtenek Biatorbágyon

Október 9-én, szombaton 9 és 12 óra között kerül sor  Biatorbágyon a veszélyeshulladék gyűjtésére. A gyűjtésben kizárólag a Depónia Nonprofit Kft.-vel szerződött lakosok, ingatlan tulajdonosok vehetnek részt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A vírus okozta rendkívüli jogrend miatt tavasszal elmaradt lakossági veszélyeshulladék gyűjtés pótlása október 9-én, szombaton 9 és 12 óra között kerül sor  a torbágyi településrészen a vasútállomás Gyöngyvirág utcai P+R parkolóinál kialakított ideiglenes telephelyen. A gyűjtésben kizárólag a Depónia hulladékkezelővel szerződésben álló biatorbágyi lakosok vehetnek részt. Az átvételre kerülő, illetve az átvételre nem kerülő hulladékok felsorolása a mellékelt felhívásban olvasható.

A gyűjtés során leadható:

– festékek, festékes göngyölegek, hígítók, olajos göngyöleg,

– fáradt olaj,

– TV, monitor, hűtő (egészben!),

– elektronikai hulladék (egészben!),

– szárazelem,

– akkumulátor,

– növényvédő szerek,

– személygépjármű gumiabroncs.

Nem vesznek át ugyanakkor  gyógyszereketm, fénycsöveket, étolajat, építési és bontási hulladékot valamint  tehergépjármű és mezőgazdasági gép gumiabroncsát sem.

A gyűjtésben kizárólag a Depónia Nonprofit Kft.-vel szerződött lakosok, ingatlan tulajdonosok vehetnek részt, melynek tényét a hulladékszállítási szerződés, vagy a hulladékszállítási díj befizetését igazoló csekk és a lakcímkártya egyidejűleg történő felmutatásával kell igazolni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email