22_03_29_erdmost_nincskep

Erős emberek versenyeznek az Ercsi úton

22_03_29_erdmost_nincskep

Erős emberek versenyeznek az Ercsi úton

Nemzetközi Erős Emberek Versenyét rendeznek szeptember 25-én, 15 órától Érden, az Ercsi úti Sporttelepen. A Ferrobreaker Kupán a sportolók hat versenyszámban mérik össze tudásukat. Az eseményre a belépés ingyenes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A verseny bár 15 órától kezdődik, de már 10 órától várják a kicsiket és nagyokat sportbemutatókkal, ugrálóvárral, játékos programokkal. 011 órától László Gyula Guinness rekorder labdazsonglőr tart bemutatót, 13 órától pedig Schneller Szilvia artista tart szórakoztató bemutatót.

A Nemzetközi Erős Emberek Versenyén hat versenyszámot bonyolítanak le az Ercsi úti Sporttelepen. Az ingyenes eseményen a sportolók 110 kilogrammos golyót emelnek többször is, majd 400 kilós traktorgumit kell forgatniuk. Ezt követően egy 320 kilós Conan-kört kell teljesíteniük méterre, majd 300 kilós lengősúlyt kell cipelniük.

Az ötödik versenyszám a kétszer 110 kilogrammos koffercipelés, majd a verseny a kamionhúzással zárul.

A Ferrobreaker Kupa után 18 órától küzdősport gálát is tartanak, ahol bemutatót tart az Érdi Muay Thai Box Sportegyesület, az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület és a The Chosen Ones Zen Bu Kan Kempo Klub Érd.

A Ferrobreaker Kupára a belépés díjmentes, de védettségi igazolványhoz kötött!

A verseny részleteiről az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában beszélgettek ifjabb Fekete László kilencszeres natúr világbajnok erősemberrel

Hallgassa meg a beszélgetést!



További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email