boksz_ebk_210913_bpopen

Boksz: így szerepeltek az érdiek a Budapest Bajnokságon

Az Érdi Box Klub mindkét ökölvívója, az ifjúsági 63 kilogrammos Bicskei Doroti és az ifjúsági 67 kilogrammos Sipos Richárd is ezüstérmes lett a csepeli Laurencz László Sportcsarnokban rendezett Budapest Bajnokságon.

Az ÉBK mindkét ökölvívója a hónap végén rendezendő ifjúsági országos bajnokságra készülve lépett szorítóba a csepeli Budapest Bajnokságon.

Az érdiek közül Sipos Richárdnak két mérkőzése volt, az elsőt a kőbányai Szűcs Richárd ellen egyhangú pontozással nyerte meg, majd a döntőben egy jó mérkőzésen maradt alul a bajnokság legjobb ifjúsági ökölvívójának választott újpesti Simon Attilától.

Bicskei Dorotinak egy mérkőzés jutott női 63 kilóban, ahol vereséget szenvedett a kőbányai Gurubi Dórától és ezüstérmet szerzett.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email