22_03_29_erdmost_nincskep

Túlnövi magát a Balaton és a Velencei tó

22_03_29_erdmost_nincskep

Túlnövi magát a Balaton és a Velencei tó

Már most túlnőtte magát, de három éven belül további több tízezerrel is emelkedhet a Balaton és a Velencei tó környékének lakossága.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Drasztikus áremelkedés zajlik a nyaralóövezetekben a pandémia első hulláma óta, legutóbb a Velencei-tavi ingatlanok drágultak jelentősen, de a Balaton déli partján épült újlakások már jelenleg is kiugróan magas négyzetméterárai is tovább nőhetnek a jövőben, számol be róla az mfor.hu.

Érdekesség, hogy a korábban kifejezetten üdülőövezetnek számító tavaknál folyamatosan növekszik az állandó lakosság.

A vándorlási adatok szerint a Balaton déli partjánál másfél év alatt Balatonmáriafürdőn, Balatonberényben és Balatonkeresztúron 9-9 százalékkal nőtt a lélekszám, és Balatonlelle is 8 százalékos növekedést ért el. Balatonszárszó, Zamárdi, Szántód és Siófok 5, Balatonvilágos esetében 4-5 százalékos növekedést rögzítettek.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email