22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jól hajrázva őrzi veretlenségét az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: jól hajrázva őrzi veretlenségét az Érdi VSE

Noha már az első félidőben jelentős mezőnyfölényt alakított ki, csak a hajrában Németh Gábor Vince és Gubacsi Zoltán góljaival tudta megtörni a házigazda Gárdony-Agárdi Gyógyfürdőt és győzött 2-0-ra az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának negyedik körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szabó Richárd és Kalmár Domonkos mellett a Gárdony elleni találkozón Fürjes Ádámra, Kollega Krisztiánra és Adorján Milánra sem számíthatott Limperger Zsolt. Ennek ellenére az első percek puhatolózó játéka után az érdiek léptek fel támadóbb szellemben és már az első félidőben számos lehetőséget dolgoztak ki, de gól nélküli döntetlennel fordultak a felek.

A térfélcsere után sem változott a játék képe, az érdiek rögtön megszerezhették volna a vezetést két szöglet után is, majd a számos helyzet közül az első a 78. percben érett góllá, amikor Németh Gábor Vince cselezett a kapu felé, majd a tizenhatoson belülről tüzelt és lövése a blokkról is megpattanva talált utat a gárdonyi kapuba (0-1).

Az érdiek nem álltak le, öt perccel később Gera Dávid baloldali szabadrúgására tökéletes ütemben érkezett Gubacsi Zoltán, megduplázva ezzel az Érdi VSE előnyét és beállítva a vendégek 2-0-s sikerét.

“Az volt a fontos, hogy legyünk türelmesek, mert ilyen nyomást nem lehet kibírni, de hátul is megtartottuk a biztonságot és csak az volt a kérdés, mikor lőjük az első gólt, utána már bíztam benne, hogy rárúgjuk a másodikat, így is lett és vége is lett a meccsnek. Azért is vagyok bizakodó, mert olyanok játszottak, akik, ha mindenki egészséges, nem biztos, hogy játszottak volna, de éltek a lehetőséggel, szóval elégedettek lehetünk”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Megint olyan gólt kaptunk, amit csak mi tudunk, a mi játékosunkról megpattanó labdával… De addig is az Érdnek volt pár helyzete, mi pedig előrefelé nagyon gyengék voltunk, nem rúgtunk kapura. Nem is értem! Nem ezt kértem tőlük! Más felfogású játékot akartam játszani, de valami miatt a játékosok meg vannak fogva, de tudjuk, mi a probléma, amit meg fogunk oldani, mert az eredménytelenség fogja őket, de megpróbálunk a következő mérkőzésre lazítani, hogy kicsit focizzanak, mert jó játékosok. Balszerencsések is vagyunk, mert ha normális gólt kapunk, azzal nincsen probléma, viszont nem rúgunk gólt, mindegy két vagy három csatárral játszunk. Jobb csapattól nem szégyen kikapni”

– fogalmazott Bojan Lazics, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 1-jén, 16 órától a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja az Ercsi úti Sporttelepen a bajnokság ötödik fordulójában.

NB III, Nyugati csoport, 4. forduló
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Érdi VSE 0-2 (0-0)
Agárd, 200 néző. V.: Juhász Bálint (Bőhm, Szabó L. L.)
GYVSC: Czerula – Mód, Koronczi, Földesi, Emperger – Szabó B., Tajti – Balogh B. B. (Tóth T., 58. p.), Gere (Varga Zs., 86. p.), Király B. – Wágner (Kökény, 80. p.)
Vezetőedző: Bojan Lazics
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Varga T., Révész (Molnár D., 63. p.), Pallagi, Kertész B., Németh G. V. – Gera D. (Fügedi, 91. p.), Koós (Kovács B., 90. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Németh G. V. (78. perc), Gubacsi (83. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email