22_03_29_erdmost_nincskep

Szeptember 12-ig nyitva tart a százhalombattai strand

22_03_29_erdmost_nincskep

Szeptember 12-ig nyitva tart a százhalombattai strand

Kedvezett az időjárás a battai strandnak. A létesítmény rekordbevétellel zárja az idényt, ráadásul nem zár be az iskolakezdéssel egyidejűleg, hanem ráhúz még két hetet a nyitvatartásra. A szezonban volt olyan nap is, amikor majdnem kitették a megtelt táblát, majd kétezren fürödtek a medencékben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hosszú forró nyár kedvezett a strandolóknak a százhalombattai strandon, szinte folyamatosan nagyon sokan voltak a városi strandon – nyilatkozta a Halom TV-nek Janovszky Károly, az üzemeltető Sporthalom Kft. társ-ügyvezetője, aki azt is elmondta, meghosszabbították a nyitvatartást, ráadásul a százhalombattaiak az aznap váltott jegyekre 50 százalékos kedvezményt kapnak. 

A százhalombattai strandon a belépőárak a tavalyihoz képest 10 százalékkal emelkedtek, ezt még a képviselőtestület tavaly ősszel hagyta jóvá.  Így a felnőtt egész napos belépő 2500 Ft-ba kerül, a diák és a nyugdíjas egész napos jegyért 1600 Ft-ot kell fizetni, míg a 3-6 év között gyermekek 1000 Ft-ért mehetnek be. Hétfőtől péntekig 15 óra után a felnőtt jegy 1500 a diák és a nyugdíjas 1200 Ft-ba kerül, míg a gyermekjegy ára nem változik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email