22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nagy pofont kapott új stadionjában a Budaörs

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nagy pofont kapott új stadionjában a Budaörs

Továbbra is várat magára a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs első sikere az új Árok utcai Stadionban, miután Márkus Tibor együttese a negyedik fordulóban otthon szenvedett 4–1-es vereséget az ETO FC Győrtől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kecskemét elleni idénynyitón elért 3–2-es idegenbeli siker után az Árok utcai Stadion első tétmérkőzésén a Szolnok ellen ugyan 2–0-ra is vezetett a Budaörs, de a Tisza-partiak a fordulás után hét perc alatt fordítva nyertek 3–2-re.

Legutóbb pedig hiába vezettek sokáig a budaörsiek Pécsen, a hajrában a PMFC 1–1-es döntetlenre mentette a találkozót.

Márkus Tibor együttese a negyedik fordulóban az ETO FC Győrt látta vendégül az új budaörsi stadionban, de a vendég Rába-partiak 25 perc után Óvári Zsolt révén szereztek vezetést (0–1), majd a második félidő elején Toma György megpattanó lövése is utat talált a hazai kapuba (0–2).

Sőt, előbb az 54., majd az 58. percben a korábbi válogatott támadó, Priskin Tamás kétszer is betalált négy gólra növelve a vendégek előnyét.

A folytatásban ugyan a 70. percben előbb az érdi nevelésű csapatkapitány, Sajbán Miklós egy távoli bombával szépített, de a Budaörs így is 4–2-es vereséget szenvedett.

Merkantil Bank Liga NB II, 4. forduló
Budaörs–WKW ETO FC Győr 2–4 (0–1)
Gól: Sajbán Miklós (70. perc), Winkler (91. p.), ill. Óvári (25. p.), Toma (46. p.), Priskin (54., 58. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email