22_03_29_erdmost_nincskep

Tehetségek kerestetnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Tehetségek kerestetnek

Az Érd Fm 101.3 Bundáskenyér című műsorában a Fülesbagoly Tehetségkutató Fesztivál sajtóreferensével, Nagy Szabolccsal beszélgettek munkatársaink. A martonvásári döntőt szeptember 10-11-én rendezik meg. Aki kedvet érez, egészen augusztus 30-ig jelentkezhet a megmérettetésre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ötödik alkalommal rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutatót, mely 2017-ben indult Martonvásáron. Idén először két naposra bővül a rendezvény. A szervezők igazi tehetségeket keresnek, dalokat, zenészeket, szakmai zsűri közreműködésével.

Idén három helyszínen zajlanak az események, Martonvásár mellett Budapest és Debrecen is bekacsolódott a tehetségek kutatásába. A budapesti és a debreceni tehetségkutató már lezajlott, Martonvásáron szeptember11-én zárul a Fülesbagoly Tehetségkutató.

Nagy Szabolcs elmondta, hogy a korábbi győztesek közül sokan szép utat jártak be és büszkék rájuk a szervezők. A két napos fesztiválon fellépnek a korábbi győztesek és dobogósok közül is jó néhányan, de hangszerkiállítás, kézműves vásár is színesíti a programot, és Horváth Charlie koncerttel zárul a két napos esemény.  Ráadásul egy interaktív madárkiállításra is sor kerül a Magyar Madártani Természetvédelmi Egyesület jóvoltából.

A martonvásári döntőre még lehet jelentkezni, egészen augusztus 30-ig várják a szervezők a tehetségeket.

Beszélgetés Nagy Szabolcs sajtóreferenssel


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email