22_03_29_erdmost_nincskep

Harmadszor is Pfizer

22_03_29_erdmost_nincskep

Harmadszor is Pfizer

A városi idősotthon minden lakója kérte a Covid elleni harmadik védőoltást; az ezzel kapcsolatos adatokat az intézmény már megküldte a hatóságoknak, és várják, hogy sor kerüljön a vakcina beadására. A lakók azt szeretnék, ha a harmadik körben is Pfizerrel oltanák őket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szilaj Krisztina tagintézmény-vezető érdeklődésünkre elmondta: az időseknek az első és a második oltás után minimális panaszaik voltak csak – némi végtagfájdalom -, a dolgozók közt voltak néhányan, akik az oltást követő napon még nem dolgoztak. 

– A harmadik oltást mind az idősek, mind a munkatársak igényelték. Hogy mikor kapjuk meg, azt még nem tudjuk, de azt már igen, hogy most nem a Népegészségügyi Központ oltóbrigádja adja be a vakcinát, hanem intézményünk háziorvosa. Az első két körben Pfizert kaptunk, és a harmadik körben is ezt kérte mindenki – zárta szavait Szilaj Krisztina.

– Bár már a járvány előtt megkaphattuk volna az oltást! Sajnos, erre nem volt mód, hiszen csak később fejlesztették ki, de akárhányszor is jönnek most már oltani, én mindig jelentkezni fogok – mondta az ÉrdMostnak Nagy Jánosné, aki szerint az oltás védelmet, biztonságot jelent.

– Nagyon nehéz volt az a pár hónap, amíg nem fogadhattunk látogatót, és szinte csak a szobánkban mozoghattunk, amíg az oltást meg nem kaptuk, és a védelem ki nem alakult. Az oltásnak köszönhetően könnyebb lett a benti élet, és bár látogatóm csak havonta egyszer van, legalább kimehetek a boltba, a postára, találkozok ismerősökkel, és elbeszélgethetünk egymással – zárta szavait.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email