22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabdacsarnok épül Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabdacsarnok épül Százhalombattán

Új tornacsarnok épül Százhalombattán az Arany János Általános Iskola és Gimnáziumban, melyet az iskolai tornaórák mellett tanórán kívüli sportfoglalkozásokra fognak használni. Az 1370 négyzetméteres kosárlabda edzőcsarnokot július 5-én kezdik építeni, de az alapkövet már június 29-én letették.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere közösségi oldalán beszámolt róla, a Százhalombattai Kosárlabda Egyesülettel közösen mintegy 850 millió forint TAO pénzt gyűjtöttek össze, így július 5-én megkezdődik a kosárlabda edzőcsarnok építése.

Ezt megelőzően június 29-én ünnepélyes keretek között tették le a csarnok alapkövét, amely mellé egy időkapszulát helyeztek el a jövő battai lakosainak.

Vezér Mihály ismertette, a kétszintes, 1370 négyzetméteres edzőcsarnokot napközben egyszerre két osztály tudja használni, míg kora délutántól kosárlabdaedzések és tömegsport rendezvények otthona lesz.

A százhalombattai polgármester kiemelte, az építkezés során a kivitelező minden kivágott fa helyére újat ültet.

Az épület előtt lesz egy részben fedett bejárati előtér, egy fedett kerékpártároló, a közterület pedig zöldterület lesz padokkal.

Vezér Mihály kéri a városlakók türelmét és megértését az építkezés idejére, hiszen – mint írja – az a mi gyermekeinknek, unokáinknak épül és hosszú évekig fogja szolgálni a helyi lakosokat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email