22_03_29_erdmost_nincskep

Kung fu: ezüst a formagyakorlat ob első fordulójáról

22_03_29_erdmost_nincskep

Kung fu: ezüst a formagyakorlat ob első fordulójáról

Pusztakezes gyakorlatával második helyen végzett a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban rendezett formagyakorlat országos bajnokság első fordulóján az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai SE sportolója, Mákné Késő Barbara.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, május utolsó hétvégéjén az ÉSWS SE mindhárom sportolója, Varga Zsombor, Mák Attila és Nagy Márk is aranyérmes lett a küzdelmi országos bajnokság első körében, miután előbbiek két-két győzelemmel, utóbbi egy sikerrel végzett az első helyen.

„Ahhoz képest, hogy mennyi verseny kimaradt és nem volt lehetőség, hogy megmérettessék magukat, elégedett vagyok az eredménnyel, mert ügyesek, határozottak voltak, a kondíciójuk, technikájuk jó volt, szóval szép munkát végeztek”

– értékelte a három aranyérmet az ÉSWS SE elnök-vezetőedzője, Balogh Péter.

A küzdelmi ob után egy héttel Martonvásáron már a formagyakorlatosok mutatták be koreográfiáikat, ahol az érdieket a tradícionális szenior pusztakezes kategóriában az ezüstérmesként végző Mákné Késő Barbara képviselte.

„Nem tudtunk sokat készülni a versenyre, ehhez képest nagyon jó formagyakorlatot mutatott be és végzett második helyen”

– fogalmazott Mákné Késő Barbarával kapcsolatban Balogh Péter, aki érdeklődésünkre kitért arra is, az elmúlt időszakban – elsősorban a pandémia miatt – megcsappant az egyesület létszáma, ezért képviselte egyedüliként az érdieket Mákné Késő Barbara.

A magyar szövetség tervei szerint a sportágban nyáron sem állnak le és július elején már megtartják az ob második fordulóját formagyakorlat és küzdelmi kategóriákban is, amely után eldől, ki jut az országos bajnoki döntőbe.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email