22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: Végső János nyerte a Dartshétvégék első versenyét

22_03_29_erdmost_nincskep

Darts: Végső János nyerte a Dartshétvégék első versenyét

Május 28-án, pénteken az ÉRD-El Opennel kezdődött a két hétvégén át tartó Érdi Dartshétvégék programsorozat, amely 9 különböző versenyt foglal magába. A nyitó eseményen 69-en indultak, végül Végső János a döntőben 6–3-ra nyert.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több mint százan neveztek az ÉRD-El Open elnevezésű, 501-es, dupla kiszállós nyílt versenyre, melynek az ÉRD Aréna adott otthont.

A 72 táblán zajló eseményt Végső János nyerte meg, aki a fináléban 6–3-ra múlta felül Katona Bencét, úgy, hogy a negyeddöntőben 105,74-es átlagot produkált Kovács Patrik 94,43-as átlagával szemben, míg a fináléban már csak 78,59-es átlagot dobott.

A bronzérmet az elődöntőben egyaránt 5–4-es vereséget szenvedő Lakatos Gergely és Szabados Attila szerezték meg.

Az ÉRD-El Sportegyesület és a Magyar Darts Szövetség közös szervezésében május 29-én tartják a Dreher Hungarian Grand Prix-t, ahol nem csak a kiszálló, hanem a beszálló is dupla, majd ezután a Piatnik Utánpótlás Grand Prix tartják három korosztálynak.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email