22_03_29_erdmost_nincskep

Tárnok is csatlakozott

22_03_29_erdmost_nincskep

Tárnok is csatlakozott

Plüssakció indult Gergőért: a városközpontban, illetve a lakótelepen önkéntesek helyeznek ki plüssállatokat, és arra kérik a megtalálókat, segítsék adományaikkal egy négyéves érdi kisfiú, Gergő gyógykezelését. A jótékonysági akcióhoz Tárnok is csatlakozott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Mivel Te találtad meg ezt a plüssjátékot, az élet Téged választott lehetséges segítőnek egy kisgyermek történetében. Gergő, négy és fél éves érdi kisfiú, aki lélegeztető gépen van és otthon ápolják a szülei. Izomgyengeséggel született, ezen kívül volt egy agyvérzése. Csecsemőkori agyi bénulása van,  hallás- és látássérült, tavaly januárban pedig kiderült, hogy epilepsziás is. Szülei egy olyan terápiára gyűjtenek, amelynek költsége kb 1 millió forint, és javíthatna a kisfiú állapotán. Kérünk, lehetőséged szerint támogasd Gergőt, hogy minél előbb megkaphassa a terápiás kezeléseket.

Gergő édesanyjának számlaszáma:

Kiss Imola Tünde, Raiffeisen Bank
Számlaszám: 12020304-00696284-00200001
Közlemény: adomány”

– olvasható a plüssökhöz mellékelt levélben.

Tárnok is csatlakozott a kezdeményezéshez, erről  Koósné Haris Edina (Tárnoki Közösségi Színtér) beszélt az ÉrdFM 101.3-nak:


A szervezők köszönettel fogadják a plüssállatokat is, hogy minél többet kihelyezhessenek az akció keretében. A felajánlásokat itt várják. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email