22_03_29_erdmost_nincskep

Rendhagyó gyereknappal indul a nyár

22_03_29_erdmost_nincskep

Rendhagyó gyereknappal indul a nyár

Kicsit csúszik, kicsit szigorúbb feltételekkel rendezik, de legalább lesz, a családok nagy örömére! Koncertek, táncbemutatók, ökojátékok és -foglalkozások, légvár, kalandpark és más meglepetések várnak a gyerekekre a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Június 13-án reggel tíz és délután öt óra között tartják a gyermeknapot a múzeumkertben. A Szepes Gyula Művelődési Központ szervezésében táncbemutatók, óriástrambulin, mászófal, ökolabirintus, biciklis játékok, óriásmesekép-színezés, ökokézművesség, csúszdás légvár, drótköteles kalandpálya, óriás játékpark várja a gyerekeket és szüleiket, a sétányon pedig étel-ital, illetve kirakodóvásár.

Nem maradhatnak el a koncertek sem sem: 10.30-tól Kalap Jakab, 12.30-tól Takács Eszter és zenekara, 14.30-tól a Mintapinty áll színpadra. 

A jelenlegi jogszabályok értelmében egy időben 500 ember tartózkodhat a Múzeumkertben, védettségi igazolványtól függetlenül. A rendezvényen be- és kiléptetéses rendszer működik majd; sorszámozott karszalagot kapnak a látogatók, ami egyszeri belépésre jogosít.

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 interjúját Barakonyi-Tóth Viktória, művelődésszervezővel az érdi gyereknapról!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email