22_03_29_erdmost_nincskep

„Már lehet előadásokat szervezni, de egyelőre nincs kinek”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Már lehet előadásokat szervezni, de egyelőre nincs kinek”

Tárnokon is újraindul a kulturális élet. Gyermeknapi műsor, zenés est és komolyzenei koncert is található a kínálatban. Szabó Beáta az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában a tárnoki Heinrich Antal Ház és Könyvtár megbízott intézményvezetőjével beszélgetett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Koósné Haris Edina a tárnoki Heinrich Antal Ház és Könyvtár megbízott intézményvezetője elmondta, hogy május 30-án gyermeknapi programmal várják az érdeklődőket.  A program részeként a „meglepetés” szó betűit tíz helyre elrejtik majd, ezeket pedig meg kell keresniük a gyerekeknek. Öt megtalált betű után már garantált nyereményt – csokit, kisautót, zsebtársasjátékot – kapnak a gyermekek. A betűk kereséséhez némi segítséget is kapnak a fiatalok, hiszen azt is megmondják majd, hogy körülbelül merre kell keresgélni.

Június 5-én egy ingyenes komolyzenei koncertet tartanak Tárnokon, június 15-én pedig a „Halottak napjától virág vasárnapig” című előadást tekinthetik meg az érdeklődők. Június 21-én Tóth Auguszta önálló estjét mutatják be, június 29-én pedig Cseh Tamás estre kerül sor.

Korábban volt már egy előadást Tárnokon, amelyen 35 fő jelent meg. Ez elsőre kevésnek tűnik, de ugyanezzel az előadással egy másik településen 17 főt sikerült megmozgatni.  „Azt mondhatjuk, hogy most már lehet előadásokat szervezni, de egyelőre nincs kinek. Picit még benne van a félsz az emberekben és nehezen mozdulnak ki a megszokott bezártságból. Azok viszont, akik részt vettek az említett előadáson, mind azt mondták, hogy már nagyon várták és pozitívak voltak a visszajelzések.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email