22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a dartshétvégék részletes menetrendje

22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a dartshétvégék részletes menetrendje

Május 28. és 30., illetve június 4. és 6. között összesen 9 dartsversenynek lesz a házigazdája az ÉRD Aréna. A Magyar Darts Szövetség ismertette az első hétvége részleteit, hangsúlyozva, a két hétvégén a steel szakág minden formában kipróbálható. Május 27-én éjfélig lehet nevezni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Magyar Darts Szövetség és az ÉRD-El Sportegyesület közös rendezésében május utolsó és június első hétvégéjén az ÉRD Aréna ad otthont a Dreher ÉRD Darts Hétvégék elnevezésű versenyeknek.

„A két hétvége alatt a steel szakág majd’ minden formában kipróbálható lesz. Egyéni, TriTeam (páros és egyéni meccsekből álló csapat), utánpótlás (ifi, serdülő, gyermek), férfi, női, paradarts, szabadkártyás 501 DI, 501 DIDO”

– olvasható a Magyar Darts Szövetség közösségi oldalán, ahol az első hétvége programját részletezik.

Érd-EL Open 501 DO

Május 28-án, pénteken 18 órakor startol az Érd-EL Open 501-es, dupla kiszállós nyílt verseny, melyen versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával, illetve a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkező amatőr játékosok vehetnek részt, azonban a férfiak és nők együtt versenyeznek.

A részletes kiírás ide kattintva a nevezés pedig ide kattintva érhető el!

Dreher Hungarian Grand Prix

Május 29-én, szombaton 10 órától tartják a Dreher Hungarian Grand Prix-t, ahol 501-es dupla be- és kiszállós játékmódban vehetnek részt a versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával, illetve védettségi igazolvánnyal rendelkező amatőr játékosok. Ezen a versenyen a férfiak és nők már külön versenyeznek.

Az MDSZ megjegyzi, Magyarországon először rendeznek ilyen versenyt, de reményeik szerint jövőre hivatalos magyar bajnoksággá válik a versenyszám.

A részletes kiírás ide kattintva a nevezés pedig ide kattintva érhető el!

PIATNIK Utánpótlás Grand Prix

A felnőttek nagydíja mellett szintén május 29-én, 12 órától tartják 3 korcsoport, a gyermek, a serdülő és ifjúsági versenyzők nyílt versenyét. Itt a versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával rendelkezők, illetve a versenyengedély nélkül, a Magyar Darts Szövetség kormeghatározási rendszere által utánpótláskorúnak ítélt játékosok vehetnek részt. A gyermekeknek High Score, a serdülőknek 501-es, szimpla kiszállós, az ifjúságiaknak pedig 501-es, dupla kiszállós versenyszámot tartanak, utóbbi esetében a fiúk és lányok külön kategóriában indulhatnak.

A részletes kiírás ide kattintva érhető el!

Nevezések:
Ifjúsági fiú:
https://adatbank.magyardarts.hu/tournaments/erd_open/4
Ifjúsági lány: https://adatbank.magyardarts.hu/tournaments/erd_open/5
Serdülő: https://adatbank.magyardarts.hu/tournaments/erd_open/3
Gyermek: https://adatbank.magyardarts.hu/tournaments/erd_open/2

Dreher TriTeam csapatverseny

Az érdi dartshétvégék május 30-án, vasárnap a 10 órakor kezdődő TriTeam csapatversennyel zárul. Itt is a versenyengedéllyel vagy szabadidőkártyával, illetve védettségi igazolvánnyal rendelkező amatőr játékosok vehetnek részt. A három fős csapat egyik tagja ifjúsági vagy hölgy játékos kell, hogy legyen.

A lebonyolítás szerint mindenki mindenkivel játszik egyéniben és párosban is. Ezzel kapcsolatban is szeretnék, ha a versenyszám a közeljövőben a magyar bajnoksággá válna.

A részletes kiírás ide kattintva a nevezés pedig ide kattintva érhető el!

A nevezési határidő minden versenyszám esetében május 27. éjfél!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email