22_03_29_erdmost_nincskep

Új főépítésze van Érdnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Új főépítésze van Érdnek

Kuslits Tibor lett Érd új főépítésze - jelentette be a hírt közösségi oldalán Csőzik László, Érd polgármestere, ismertetve, Kuslits korábban 13 évig Sopronban, 2 évig Szombathelyen, legutóbb pedig Pannonhalmán töltött be hasonló tisztséget, de volt állami főépítész is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Mint közösségi oldalán Csőzik László ismertette, Kuslits Tibor személyével nem csupán tapasztalattal, de komoly szakmai minőséggel is gazdagodik a hivatali csapat. Kuslits érdi munkája mellett azonban a győri Széchenyi István Egyetem Építésztörténeti és Városépítési Tanszékének és a Soproni Egyetem Építéstani Intézet munkájában is részt vesz.

“Városunk korábbi természetes fejlődése és nem mindig végiggondolt fejlesztése sok kívánnivalót hagy maga után. Fontos tehát Érdnek, hogy a jövőben – amennyire a jogszabályok és szűkös forrásaink megengedik – sokkal összehangoltabb és a városlakók hosszú távú érdekeit az ingatlanfejlesztők rövid távú elképzelései elé helyező folyamatokat ösztönözzön önkormányzatunk” – írja Csőzik László.

 

ÚJ FŐÉPÍTÉSZE VAN ÉRDNEK! Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy az elmúlt hetekben, Kuslits Tibor személyében új…

Közzétette: Csőzik László – 2021. április 13., kedd

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email