22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon is oltottak az ünnepi időszakban

22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon is oltottak az ünnepi időszakban

Több száz diósdi lakost oltottak be az elmúlt két hétben, az ünnep alatti időszakban is. A bölcsődében a héten egy csoport karanténban volt, a településen tizenegy lakos áll jelenleg járványügyi megfigyelés alatt - közölte Spéth Géza polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint nyolc lakcímen 11 diósdi lakos áll kötelező járványügyi megfigyelés alatt az otthonában – tájékoztatott a település közösségi oldalán Spéth Géza polgármester. 

A Zöldfa Bölcsődében a héten egy csoport volt karanténban, a Dió Óvoda egyelőre ügyeletet ad. A Kék Géza Művelődési Ház és Könyvtárban és a Polgármesteri Hivatalban a koronavírus járvánnyal kapcsolatos megbetegedés nem történt, de többen családi érintettség miatt tartózkodtak karanténban. A Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tájékoztatása szerint az iskola dolgozói között ezen a héten koronavírussal összefüggésben megbetegedés nem történt.

A bölcsődében, az óvodában és az iskolában az intézményvezetők tájékoztatása szerint a dolgozók oltása folyamatosan zajlik.

A húsvét előtti, valamint ezen a héten a négy felnőtt háziorvosi praxisban több száz koronavírus elleni oltás beadására került sor, beleértve az ünnep alatti időszakot is. Az oltások beadása Diósdon az Egészségházban, valamint az oltópontokon történik.

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az igénylők részére.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email