22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbítják a gyes, gyed és gyet jogosultságokat

22_03_29_erdmost_nincskep

Meghosszabbítják a gyes, gyed és gyet jogosultságokat

Automatikusan meghosszabbítják a lejáró gyes, gyed és gyet jogosultságokat mindaddig, amíg az iskolák és az óvodák működése a mostanihoz hasonló lesz, tehát a tavaszi szünet végéig - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter a közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan meghosszabbítják a lejáró gyes, gyed és gyet jogosultságokat – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter a közösségi oldalán. Novák Katalin videóüzenetében kifejtette: a járvány harmadik hulláma miatt az iskolák ismét átálltak a digitális működésre, és az óvodák sem tartanak nyitva, csak ügyeletet biztosítanak kiemelten szükséges esetben. Ez komoly megterhelést, hétköznapi problémákat jelenthet a családoknak. Ezért gondoltak az idén is azokra, akiknek ebben az időszakban járna le a gyes, gyed vagy gyet jogosultsága. Ezeket a juttatásokat auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan meghosszabbítják mindaddig, amíg az iskolák és az óvodák működése a mostanihoz hasonló lesz, tehát a tavaszi szünet végéig – mondta a miniszter. Novák Katalin hangsúlyozta: bíznak abban, hogy ezzel is segítséget tudnak nyújtani az érintett családoknak.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email