22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: első tavaszi győzelmére hajt az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: első tavaszi győzelmére hajt az Érdi VSE

Székesfehérváron, a Mol Fehérvár FC II vendégeként szerezheti meg első tavaszi győzelmét az Érdi VSE, amely március 14-én, 11 órától lép pályára. Az NB III Nyugati csoportjának 24. körében azonban nem lesz könnyű dolguk a hatodik helyezett érdieknek a tizedik helyezett "Kisvidi" ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kemény mérkőzésen szerezheti meg első tavaszi győzelmét az Érdi VSE, amely a napról napra fejlődő fehérvári fiatalok ellen hozhatja el a három pontot. A Mol Fehérvár FC II változatos idényt produkált eddig, hiszen 23 találkozójából kilencet nyert meg négy döntetlen és tíz vereség mellett, így a rendkívül szoros középmezőnyben a tizedik helyen áll.

A télen változás történt az NB III-as együttes szakmai stábjában is, hiszen az eddigi vezetőedző, Toldi Gábor Debrecenben folytatja, helyét ideiglenesen Imrik László vette át.

A székesfehérváriakat semmi esetre sem szabad lebecsülni, hiszen többször bizonyították, hogy ha megfelelően koncentrálnak, szinte bárkivel felveszik a versenyt – Nagykanizsán például kiütéses, 5–1-es győzelmet arattak ősszel, de például Sopronból is elhozták a három pontot, ellenben a Kerülettől otthon kaptak négyet.

A lelkes fiatalok mellett viszont olyan oszlopokkal is rendelkezik a Fehérvár II, mint a közel ötvenszeres válogatott középpályás, Elek Ákos, akinek a duplájával nyerte meg legutóbbi, BKV Előre elleni idegenbeli vendégjátékát Imrik László csapata.

Az Érdi VSE bár jó felkészülési időszakot produkált, a ZTE FC II elleni idegenbeli 1–1-es döntetlen után múlt héten csak szépíteni tudott a Mosonmagyaróvár gyors kétgólos előnye után. S bár ezeken a mérkőzéseken is akadtak jó periódusai az együttesnek, az első tavaszi győzelem még várat magára.

Az érdiek mellett szól, hogy a legutóbbi hat szezonban lejátszott tizenegy egymás elleni mérkőzésből kilencet megnyert Limperger Zsolt együttese, míg a Fejér megyeiek kétszer örülhettek. Ezalatt ötször játszottak egymással Székesfehérváron, melyek közül mind az öt érdi sikerrel végződött.

– A Mol Fehérvár FC II-ről alapvetően azt mondanám, hogy hasonló, mint a ZTE FC II, de úgy gondolom, hogy a fehérváriak jobb játékerőt képviselnek. Egy olyan csapattal találkozunk, amit ismerünk, de nem szabad félvállról vennünk őket, elsősorban a saját házunk táján kell minden szempontból rendet tenni és hozzunk le végre egy meccset kapott gól nélkül és kezdjünk el egy olyan játékot játszani, ami jellemző volt ránk ősszel

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 14-én, 11 órától rendezett Mol Fehérvár FC II–Érdi VSE mérkőzést Bana Gergely vezeti, segítői Perák András és Páhoki Zsolt lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
03.14., 11.00:
Mol Fehérvár FC II–Érdi VSE

A felnőtt NB III-as együttes bajnokija mellett hétvégén a Pest megyei ¾ pályás bajnokságban szereplő felnőtt női együttes is megkezdi a tavaszt, hiszen a bajnokság nyugati csoportjának 8. fordulójában Budaörsön vív térségi rangadót.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, 8. forduló
03.14., 15.30:
Budaörs–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email