22_03_29_erdmost_nincskep

„Mennék ki a világból”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Mennék ki a világból”

Elmondása szerint november óta egy forintot sem keresett az érdi harmonikás-énekes Szabó Ádám, aki koronavírus-fertőzés miatt jelenleg otthonában tartózkodik, nemrég megjelent új száma és videoklipje, a Curtisszel közösen készített Ez vagyok én! című szám a YouTube felkapott listájának 9. helyén áll

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, Szabó Ádám érdi harmonikás-énekes is elkapta a koronavírust. Mint az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában elmondta, enyhe hidegrázást és szokatlan hátfájást érzékelt, amikor úgy döntött, tesztelteti magát. Itt kiderült, ő is elkapta a koronavírust. Beszámolt róla, jelenleg jól van, csupán a szaglását veszítette el.

Szabó Ádámnak nemrég megjelent Curtisszel közösen készített Ez vagyok én című száműról elmondta, Széki Attilával a Sztárban sztár ideje alatt került szoros barátságba és a dal is éppen erről szól.

A pandémiás helyzetről úgy vélekedik, zenészként teljesen máshogy kell élnie, hiszen november-december óta egy forintot sem keresett, ezért is bízik a mihamarabbi nyitásban. Szabó Ádám szerint a jelenlegi helyzet egy nagyon depressziós időszak a zenészeknek, előadóművészeknek, de az élet más területein is sok nehézséggel kell megküzdeni.

A Sztárban Sztár megnyerése után a járványhelyzet miatt Szabó Ádám népszerűségét nem tudta úgy kamatoztatni, mint az előző győztesek, sőt, azt sem tudja megmondani, hányan jönnének el a koncertjére, de bízik benne, hogy a karantén alatt készített új dalokkal, demókkal és ötletekkel sikerül megtartania népszerűségét.

Mint kifejtette, azért is éli meg nehezen a jelenlegi időszakot mert számára különösen fontos, hogy lássa, az emberek hogyan viszonyulnak a dalokhoz, ezt viszont a négy fal között nem tudja megtapasztalni.

Szabó Ádám a Bundáskenyérben mér az énekesi és harmonikás pályafutása közötti párhuzamokról is beszélt és annyit elárult, egy hamarosan elkészülő nyári dalában a harmonika is szerepet kap, de nem tervezi, hogy minden számával így tesz.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email