22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsön bezárnak a bölcsődék

22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsön bezárnak a bölcsődék

Wittinghoff Tamás Budaörs alpolgármestere a város honlapján hívta fel a figyelmet a március 8-tól életbe lépő újabb korlátozásokra. Mint a városvezető beszámolt róla, a helyi bölcsődében március 9-től április 7-ig rendkívüli szünetet rendelt el gyermekfelügyelet biztosításával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Wittinghoff Tamás arra kéri a lakosságot, a járvány terjedésének lassítása miatt maximálisan tartsák be a március 8-án életbe lépő korlátozásokat, mert a koronavírus harmadik hulláma sokkal súlyosabb az eddigieknél. Mint megjegyzi, akkor ért el minket a harmadik hullám, amikor már tartalékaink végére jutottunk és belefáradtunk az életünket majd’ egy éve megkeserítő korlátozásokba.

„Most itt állunk a legnagyobb bajban egy leharcolt, szétzilált, káoszba fúló egészségüggyel, megalázott és kizsigerelt orvosokkal-ápolókkal, tartalékait felélt, aggódó lakossággal – akiket egyre veszélyesebb vírus-mutánsok fenyegetnek. Reménysugárként megérkeztek végre a rég várt életmentő vakcinák – csak hogy megtapasztaljuk az oltási káosz napjait, az információhiányt, az állami adminisztráció feladatainak a háziorvosokra terhelését, akik gyógyítás és oltás mellett maguk szállítják a vakcinákat, szervezik a helyi oltási folyamatot” – fogalmazott Budaörs polgármestere, hangsúlyozva, szükség van rá, hogy félretegyük az ellentéteket és lehetőleg egészségben túléljük az előttünk álló heteket.

Wittinghoff az országosan életbe lépő intézkedések mellett tudatta azt is, a budaörsi önkormányzati fenntartású bölcsődékben március 9. és április 7. között rendkívüli szünetet rendelt el, de az óvodákéhoz hasonló ügyelet biztosításával.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email