szoptatas_vilaghete_190801

A baba legfontosabb tápláléka

A Kötelék - Érd térségi közösség a családokért ingyenes, online szülésfelkészítő tanfolyamán minden kérdésre választ kaphatnak a kismamák, apák, nagymamák az anyatejes táplálással kapcsolatban Juhászné dr. Kun Judit, orvos, IBCLC laktációs szaktanácsadótól kedden 17 órától a virtuális térben.

A Kötelék – Érd térségi közösség a családokért szülésfelkészítő tanfolyama jelenleg a koronavírus miatt online térben zajlik, de a szakemberek által tartott beszélgetések célja változatlanul az, hogy segítsék a szülés és a várandósság pozitív megélését, csökkentsék az ismeretlentől való félelmet.

A január 5-ei előadás és beszélgetés témája: Nekem is menni fog a szoptatás! Az érdeklődők gyakorlati tudnivalókat kaphatnak a szoptatási testhelyzetekről és a mellre tételről; arról, hogyan viselkedik egy “normál” újszülött, illetve, hogy honnan lehet tudni, hogy elég anyatejhez jut-e a kisbaba. Továbbá azokra a kérdésekre is választ kaphatnak, hogy hogyan lehet biztosítani, hogy elegendő legyen az anyatej, hogyan tudjuk felébreszteni az aluszékony babát, vagy hogy mihez kezdjünk egy sírós csecsemővel. Az is szóba kerül majd, ami szintén sok kismamát érinthet: hogyan szakítsunk időt a házimunkára és a többi családtagra és hol kaphatunk segítséget, ha elakadtunk.

További információért látogasson el a Kötelék weboldalára. A beszélgetéshez január 5-én 17-19 óra között ezen a linken tud csatlakozni (ehhez Google-fiókra van szükség). Az online beszélgetésen való részvétel ingyenes.

Juhászné dr. Kun Judit laktációs szaktanácsadó az Érd FM reggeli műsorában, a Bundáskenyérben is beszélt az anyatejes táplálás szerepéről:


 

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email