22_03_29_erdmost_nincskep

Szappantól a nyelvtanfolyamig

22_03_29_erdmost_nincskep

Szappantól a nyelvtanfolyamig

Most sem kell nélkülöznünk az adventi kézműves vásárokat, igaz, ezeket az online térben találjuk. Érdemes körülnézni a Civil Licit Érd Facebook-oldalán, ahol a kacifántos gyermekeket nevelő anyukák alkotásain kívül helyi és környékbeli festők, iparművészek felajánlásaival is találkozhatunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ebben a hónapban az Érden és környékén élő, sajátos nevelési igényű és tartósan beteg – ahogy ők mondják: kacifántos – gyerekek szüleit tömörítő Életfa Csoport Egyesület javára kínálhatunk fel árverezésre tárgyakat, avagy csaphatunk le rájuk a Civil Licit közösségi oldalon. 

Az anyukák hetek óta készülnek kézműves portékáikkal, és a karácsonyfadíszek, kerámiák, ékszerek mellett szappanok, könyvek, játékok, kulináris különlegességek szerepelnek a palettán. Az egyesületet licitre bocsátható tárgyakkal támogatják a fogyatékkal élőket nevelő civil szervezetek, illetve sok magánszemély is. Helyi és környékbeli festők, iparművészek is felajánlották egy-egy alkotásukat, hiszen az életfásokat sokan ismerik és kedvelik. Többen szolgáltatást kínálnak, a nyelvtanfolyamtól a hajvágásig, ezekre is lehet licitálni a Civil Licit Érd facebook-oldalon. 

A befolyó összeget a jövő évi fejlesztésekre és terápiás foglalkozások finanszírozására, illetve családi programok szervezésére fordítja az Életfa, ezzel is könnyítve a tagcsaládok anyagi terhein.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email