22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsi nevelőszülők háza égett porig

22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsi nevelőszülők háza égett porig

Hétfőn éjszaka kigyulladt egy kétszintes családi ház Budaörsön. A tető és az emelet teljesen kiégett, a földszint az víz áldozata lett. A ház lakói a saját gyermekeik felnevelése után – jelenleg is 5 gyermekről/fiatal felnőttről gondoskodnak. Segítsünk nekik, ha tudunk!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek Gyermekvédő Egyesület titkára a Facebookon azt írta, csodaszép volt az otthonuk, melyet a nevelőszülő maga épített. Az első sokk után most is pozitívan néznek előre és már tervezik, hogyan építik újjá a leégett otthonukat. 

„Az elmúlt két napban sokféle segítséget, felajánlást kaptak: ruhát, cipőt, használati tárgyakat, bútort (már nem tudják hová tenni). A budaörsi önkormányzattól egy ideiglenes lakhatási lehetősséget is. A közösség erejében bízva, arra kérnék mindenkit, hogy a lehetősségekhez mérten segítsünk együtt, a leghatékonyabb módja ennek most az utalás. Elkértem István (a családfő) bankszámlaszámát, melyre hálával teli szívvel fogadja a felajánlásokat (bár ő soha nem kérne, de nagyon jól fog jönni nekik). Fontos! Közleményként jelenjen meg az, hogy adomány  Bankszámla tulajdonosa: Tóth István Bankszámlaszám (OTP Bank): 11773425-82645076″

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email