22_03_29_erdmost_nincskep

Akadozik a vállalkozói szavazás

22_03_29_erdmost_nincskep

Akadozik a vállalkozói szavazás

Az Érd és Környéke Ipartestület az önkormányzattal közösen a helyi vállalkozások elismerésére hagyományt kíván teremteni „Érd Város Legjei” címmel. A vegyélérdit Facebook csoportban napok óta lehet szavazni a legnépszerűbb vállalkozásra, ám szerda délelőtt a Facebook eltüntette az összes szavazatot!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

UPDATE!
2020.12.10-én visszajöttek a szavazatok, újra lehet szavazni!

Az Érd és Környéke Ipartestület az önkormányzattal közösen a helyi vállalkozások elismerésére hagyományt kíván teremteni „Érd Város Legjei” címmel. Tavasszal egy ünnepélyes vállalkozói esten szeretnék köszönteni a legjobbakat. Egyúttal keressük a legfiatalabb és legnépszerűbb érdi vállalkozókat!

Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója az ÉrdMostnak elmondta, szeretnék jutalmazni „Érd Város legnagyobb adófizető kis- és középvállalkozását, a legnagyobb adófizető egyéni vállalkozót, a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató vállalkozást, valamint Érd Város legrégebben működő vállalkozását is. Ezeket a cégeket a rendelkezésre álló adatok alapján be tudják azonosítani, de kérik a helyi közösség segítségét is, hogy megtalálják Érd legfiatalabb cégvezetőjét és a lakosság által legjobban szeretett vállalkozást is.

Ez utóbbiakban az Érd Médiacentrum vállalt segítséget, ugyanis az Érd FM 101.3 „vegyélérdit” nevű Facebook oldalán szavazást tettünk közzé, ahol az érdiek szavazhatnak a legkedveltebb vállalkozásra, azonban nem várt fordulat történt.

KÖZLEMÉNYÜNK ITT OLVASHATÓ!
 

Kedves Tagok! Hétfőn (december 7-én) az Érd és Környéke Ipartestület megbízásából létrehoztunk egy demokratikus (többségi szavazáson alapuló) szavazást annak apropóján, hogy a városvezetése és az ipartestület szeretné köszönteni Érd vállalkozóit különböző kategóriában. Mi, itt a vegyélérdit csoportban, a legnépszerűbb helyi, működő és adószámmal rendelkező (tehát igazolhatóan érdi) vállalkozást keressük, akiket a helyiek javasolnak és akikről úgy gondolják, hogy nélkülük kevesebb volna Érd a hétköznapokban. Sajnálatos és váratlan módon szerda (12.09.) délelőtt a Facebook eltüntette az összes szavazatot. Azonnal felvettük a kapcsolatot a Facebook Supporttal és abban bízunk, hogy csak egy kis hiba van a rendszerben; és hamarosan újra látható lesz az összes szavazat. Mindent megteszünk, hogy a szavazatok visszakerüljenek! Addig türelmet kérünk szépen! Azonban benne van a pakliban, hogy nem kapjuk vissza a szavazatok láthatóságát, ebben az esetben 2020.12.10-én új szavazást írunk ki és meghosszabbítjuk azt. Köszönjük a megértést!!!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email