22_03_29_erdmost_nincskep

Kutyabaj a Kutyavárnál

22_03_29_erdmost_nincskep

Kutyabaj a Kutyavárnál

Legyen-e elkerített kutyafuttató a Kutyaváron, hogy a kutyák is szabadon rohangálhassanak és közben a kisgyermekekkel és a kutyák nélkül érkezőket se zavarják? Ezt lehet majd megvitatni Andrasek Mónika önkormányzati képviselővel október 12-én, hétfőn 17 órakor a Kutyavár Fürdő utcai részénél.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Nagy öröm volt a környék, a körzet lakóinak, az itt élőknek, mikor a Kutyavár parkja, és a környezet megújult, és végre birtokba vehettük azt mindannyian. Ám mint minden esetben, itt is előkerült egy-két megoldásra váró kérdés. Sokan kedvvel sétálnak a parkban gyermekeikkel, és kutyáikkal is. Sőt, sokan gyermekeikkel és kutyáikkal együtt. Ez sajnos néha konfliktusokat szül, amiket közösen kell megoldanunk!

A park mindenki számára elérhető kell, hogy legyen! Így egy beszélgetésre hívom Önöket, ahol jelen lesz Tetlák Örs képviselőtársam, Érd egyik alpolgármestere is.

A beszélgetésre, 2020. október 12-én, 17:00 órakor várjuk Önöket, a Kutyavár Fürdő utcai területére!

Kérem, hogy minél többen vegyenek részt ezen a beszélgetésen, és értesítsék azokat is, akik esetleg ezt a bejegyzést nem olvassák.

A cél, hogy a Kutyavár területe minden odalátogató számára kedvvel látogatható, kisgyermekkel és kutyusokkal együtt is biztonságban élvezhető lehessen! Éppen ezért, vitassuk meg, hogy mi lenne, ha a kutyusoknak létrejöhetne egy elkerített terület, ahol szabadon rohangálhatnak, a kisgyermekek és a kutyák nélkül érkezők esetleges zavarása nélkül?

Elvárom Önöket erre a beszélgetésre, akár gyermekeikkel, kutyáikkal együtt, akár egyedül jönnek! Köszönöm szépen, és bízom benne, hogy jó sokan leszünk, és egy jót beszélgetünk!” – írja Andrasek Mónika közösségi oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email