22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két öngól, kiállítás, fordítás – kikapott Sopronban az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két öngól, kiállítás, fordítás – kikapott Sopronban az Érdi VSE

Mint a búcsúban - remek hangulatot teremtő szurkolók, két öngól, fordítás, kiállítás. Eseménydús mérkőzésen kapott ki 2-1-re az SC Sopron vendégeként az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kulcsjátékosa, Bozsoki Imre nélkül utazott az SC Sopronhoz az Érdi VSE, amely belső védőjére öt sárga lapos eltiltása miatt nem léphetett pályára, míg Balogh Ádám és Fürjes Ádám továbbra is sérülés miatt nem volt bevethető.

Ennek ellenére szerencsésen indult az érdiek meccse, hiszen rögtön az első percben megszerezték a vezetést, amikor egy jobboldali beadást Majer Péter nem tudott fogni, a labda pedig éppen Jakab Gábor lábára pattant, akiről egy méterről begurult a labda az üres kapuba (0-1).

Ugyan a hazaiak is több veszélyes akciót vezettek, Kertész Ferenc kapujára az első negyedórában nem jelentettek veszélyt, nem úgy az érdiek, akiktől Koós Gábor előbb egy szabadrúgás után veszélyeztetett, majd egy belöbbölt labdát lőtt az oldalhálóba.

Igaz, rögtön a tizenötödik percre fordulva egyenlített is a Sopron, amelytől egy jobboldali beadást Kocsis Ármin pofozott a kapuba 10 méterről (1-1).

A soproni egyenlítés után az érdieknek már nem akadt annyi lehetősége, sőt, a hazaiak még a vezetéshez is közel álltak a félidő derekán, de előbb Kerekes Krisztián durrantott fölé egy baloldali szögletet, majd egy jobboldali szabadrúgás után Kustor Noel fejesét kellett védenie Kertész Ferencnek.

Az 1-1-es félidő után aktívabban kezdte a második félidőt az Érdi VSE, mint a hazaiak, ennek ellenére a vezetést a Sopron szerezte meg, amikor egy jobboldali akció végén Kalmár Domonkos próbált menteni, de a kapufát találta el, amelyről befelé pattant a labda (2-1). 

Az érdi gondokat tetézte, hogy egy óra játék után a reklamáló Popov Patrikot egyből piros lappal kiállította a játékvezető. Ennek ellenére a hátrány mintha feltüzelte volna a vendégeket, akik a sokszor csak a nagyokat mentő soproni védők miatt nem tudtak egyenlíteni, a Sopron pedig 2-1-re megnyerte a mérkőzést.

– A csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgat az jellemzi, hogy megalkuvás nélkül futballozunk, küzdünk, hajtunk. Mellette ma fociztunk is a bajnokság egyik élcsapata ellen, ami külön öröm számomra, mert amellett, hogy szervezettek vagyunk, most nagyon jól fociztunk. Nagyon boldog vagyok, hogy meg tudtuk nyerni ezt a meccset

– értékelt az SC Sopron vezetőedzője, Weitner Ádám.

– A fő probléma, hogy az ellenfelünk múlt héten is és most is a széleken könnyen jön mögénk és könnyű beadásokat csinál. Most is abból volt mindkét gól és azokon kívül jópár helyzet. Amíg ezen nem javítunk, addig gondban leszünk. Bízom benne, hogy jövő héten más csapatot fognak látni. Az nem fordulhat elő, hogy a három-négy idősebb hozza a párharcait, a fiatalok meg elveszítik az összeset, ebben fejlődnünk kell. Megyünk előre

– nyilatkozta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb október 10-én lép pályára, amikor 15 órától az Ercsi úton fogadja a III. kerületi TVE-t.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
SC Sopron-Érdi VSE 2-1 (1-1)
Sopron, 800 néző. V.: Horváth Patrik (Nagy V., Erős B.)
Sopron: Majer P. – Pető B., Jakab G., Keresztes, Gáncs – Harangozó B. (Gere, 75. perc), Tóth A. B., Holzmann – Kocsis Á. (Jakab D., 75. p.), Kustor (Kalmár Dominik, 88. p.), Purt (Krizsonits, 70. p.)
Vezetőedző: Weitner Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Csiszár, Földesi – Kalmár Domonkos (Molnár B., 58. p.), Farkas B., Kócsa, Koós, Varga T. – Popov, Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kocsis Á. (15. perc), Kalmár Domonkos (55. p. – öngól), ill. Jakab G. (1. p. – öngól)
Kiállítva: Popov (60. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email