22_03_29_erdmost_nincskep

Pár hét, és költözhetnek a gyerekek

22_03_29_erdmost_nincskep

Pár hét, és költözhetnek a gyerekek

Befejeződött a Batthyány általános iskola új, tizenhat tantermes épületének kivitelezése, és elkészült az új birkózócsarnok is. Szeptember 30-án elindult a „0” és az „A” ütemet magában foglaló munkák átadás-átvételi eljárása.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új oktatási intézmény munkálatait több ütemben végzik el a Modern Városok Program keretében, hiszen az általános iskolai szárnyon kívül gimnázium, új birkózócsarnok, kültéri sportpályák is épülnek, a régi tornacsarnokot pedig felújítják.

Jelenleg a „0” és az „A” ütem munkálatait, azaz az új általános iskolai szárnyat és a birkózócsarnokot jelentette készre a kivitelező FEJÉR – B.Á.L. Zrt. A következő ütemben lebontják a régi forfa-iskolaépületet (persze csak miután átköltöztek az új épületbe a gyerekek), a helyén pedig gimnáziumi szárny épül. Mint arról már korábban is hírt adtunk, felújítják a már meglévő tornacsarnokot, és kiépítik a kültéri sportpályákat, kerti játszóeszközöket, és felhúznak egy zárt összekötő folyosót a tornacsarnok és a gimnáziumi szárny között.

A tervek szerint az általános iskolának és a gimnáziumnak közös bejárata, aulája, étkezője lesz. De ne szaladjunk ennyire előre: lapunk megjelenésének napján, szeptember 30-án a „0” és az „A” ütemet magában foglaló munkák (az új általános iskolai szárny és az új birkózócsarnok) átadás-átvételi eljárása kezdődött meg. Mint Csőzik László polgármestertől megtudtuk, az új épületbe pár héten belül megérkeznek a bútorok. Ha minden jól megy, az őszi szünetben lebonyolíthatják a költözést is, és november 2-án már az új épületben kezdhetnek a diákok. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email