22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: háromból három

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: háromból három

Három győztes mérkőzéssel kezdett a Delta RSE Érd a női röplabda U19-es bajnokság 1. osztályában. A C-csoport első játéknapján mindhárom ellenfelüket legyőzték az érdiek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Torma Ágnes U19 Országos Ifjúsági Bajnokság I. osztályának nyitányán Gödöllőn vendégeskedtek Tóth Lucáék. Elsőként a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémia ellen léptek pályára, s nyertek 2:1-re. A folytatásban előbb az Emericus-Budaörsi DSE, majd a házigazda Gödöllői RC volt az ellenfél: mindkét csapatot 3:0-ra verték Tombor Szonjáék.

Mindenki tudott játszani ezen a fordulón, ráadásul többen most először szerepeltek ebben a korosztályban. A rutinos, NB II-ben is játszók szépen segítettek az újaknak. Fogadásban néha bizonytalankodtunk, de támadásokban Tóth Luca és Tombor Szonja magabiztosan vezették a csapatot.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

Eredmények, U19 (OIB), I. osztály, 1. forduló:
Szent Benedek RA – Delta RSE Érd 1:2
Delta RSE Érd – Emericus-BDSE 3:0
Gödöllői RC – Delta RSE Érd 0:3
A Delta kerete: Antal, Tóth, Dénes, Todor, Tombor, Tankó, Kisérdi, Flach, Hainzmann, Barta, Darvas, Jakab, Bódi, Bertalan. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email