22_03_29_erdmost_nincskep

Táncoltak a boldogságban

22_03_29_erdmost_nincskep

Táncoltak a boldogságban

"Én ott leszek, mikor feladnád, amikor a fejedet lehajtanád. Én már nem hagylak el, mert az életem összenőtt veled teljesen." A Halott pénz slágerére táncoltak és énekeltek a JP Dance Company és Musical Akadémia JP növendékei az évadnyitójuk végén, de a sláger sorai a JP jelmondata is lehetne akár.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Papp János tánciskolája és musical akadémiája, Petróczi Gábor vezetésével, évek óta egyre több városban egyre több gyermeket fertőz meg a tánc és a zene szeretetével. Mert “a tánc dinamika, energia, eXtázis”,  ahogy azt valódi jelmondatukban is hirdetik. És erről győződhettek meg azok is, akik vasárnap kilátogattak az érdi főtérre, az évadnyitó rendezvényükre, ahol őket és a növendékek vállalkozóbb kedvű szüleit is bevonták a JP-sek egy kis táncba és erősítésbe. Aztán előkerülhettek a telefonok is, szülők tucatjai videózták és fotózták büszkén a táncoslábú kicsiket és nagyokat.

A tavaszi karantén sok család számára rendkívül nehéz időszak volt anyagilag, közben a gyerekeknek hiányoztak a barátaik, a közös kiruccanások és a szülőknek sem volt pehelysúlyú feladat, hogy ügyesen lavírozzanak az időbeosztásban, amikor a digitális oktatást és a home office-t kellett párhuzamosan megoldani. Eközben a JP-sek időről-időre lelkileg és testileg is feltöltődhettek, sok-sok vidámsággal és tánccal. Köszönhetően persze a technikának, a távoktatásra használt platformoknak, de mindenek előtt kellettek hozzá a tanárok, a sok kicsi és nagy, kezdő és haladó csapat, kellett hozzá összefogás és kitartás és kellettek hozzá a szülők is, akiknek az évadnyitón szintén köszönetet mondott Papp János.

A bő háromórás, intenzív endorfintermelő évadnyitó mindenesetre egyfajta kárpótlás is lehetett annak, aki nem vett részt a nyári táborokban, és a karantén után most először táncolhatott együtt az egész JP csapattal. Mert itt aztán tényleg mindenki – ha nem is fürdött, de – táncolt a boldogságban.

A JP Dance Company továbbra is várja az 5-19 év közötti gyerekek és fiatalok jelentkezését várják a Szepes Gyula Művelődési Központban kedden és csütörtökön délután megtartott óráikra. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email