22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: koronavírus-gyanú az ÉRDnél

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: koronavírus-gyanú az ÉRDnél

Az ÉRD felnőtt női kézilabdacsapat több tagjánál betegségre utaló tünetek jelentkeztek hétfőn. A klub a járványügyi protokoll szerint minden intézkedést megtett: az elkülönített játékosokon PCR tesztet végeztettek, egy játékos első teszt eredménye negatív lett - írja közleményében az Érdi Sport Kft.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

2020. szeptember 21-én felnőtt női kézilabdacsapatunk több tagjánál betegségre utaló tünetek jelentkeztek. Klubunk a járványegészségügyi protokoll szerint minden intézkedést megtett.

Az elkülönített játékosokon PCR-tesztet végeztettünk, egy játékos első teszt eredménye megérkezett, negatív. A többiek első eredményére jelenleg is várunk, a következő teszt eredménye a hét második felében várható.

Az Érdi Sport Kft kezdeményezte a soron következő mérkőzés elhalasztását. Az MTK Budapest csapatának vezetősége a közös megegyezéssel történő halasztáshoz nem járult hozzá, így a 2020.09.23-i, 18:00 órai ÉRD Arénában rendezendő ÉRD – MTK Budapest mérkőzés lejátszásra kerül.

A vírus további terjedésének meggátolása ügyében a jövőben is mindent elkövetünk a játékosok, stábtagok és valamennyi munkatársunk egészségének megóvása érdekében.

Érdi Sport Kft.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email