22_03_29_erdmost_nincskep

Női foci: mindkét csapat dönthetett volna, iksz a térségi rangadón

22_03_29_erdmost_nincskep

Női foci: mindkét csapat dönthetett volna, iksz a térségi rangadón

A Budaörs elleni hazai pályán elszenvedett 3–1-es nyitó fordulóbéli vereség után újabb szomszédvári rangadó várt az Érdi VSE felnőtt női labdarúgócsapatára a Pest megyei ¾ pályás bajnokság Nyugati csoportjának második körében, ahol Lovász Gyöngyi együttese Tárnokon játszott 2–2-es döntetlent.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Tárnokon rendezett rangadót a hazaiak kezdték jobban, de mindkét kapu gyakran forgott veszélyben, majd negyedóra elteltével előnybe került a házigazda.

Az érdiek azonban szintén több akciót vezethettek, melynek eredményeként a 33. percben Horváth Annamária jobbszélről, éles szögből lőtt a hazai kapu hosszú sarkába (1–1).

A fordulás után viszont átvette a kezdeményezést az Érdi VSE, amely sok fejtörést okozott a hazai védelemnek. Majd a hajrá előtt büntetőhöz is jutottak a vendégek, de az elhibázott lehetőség után a 75. percben ismét a Tárnok szerzett vezetést.

A kiegyenlített mérkőzésen már-már elkönyvelték a felek a hazai sikert, amikor Kőrösi Ágnes szorításában a tárnoki védő Győri Renáta saját kapujába juttatta a labdát, kialakítva ezzel a 2–2-es, reális végeredményt.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, nyugati csoport, 2. forduló
Tárnok KSK–Érdi VSE 2–2 (1–1)
Gól: Horváth Annamária (33. perc), Győri Renáta (79. perc – öngól)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email