22_03_29_erdmost_nincskep

Csocsózhatnak és iskolarádiózhatnak mostantól a Kós tanulói

22_03_29_erdmost_nincskep

Csocsózhatnak és iskolarádiózhatnak mostantól a Kós tanulói

Csocsóasztalt és egy, az iskolarádióhoz szükséges szekrényt adományozott a Kós Károly Szakképző Iskolának az Ifjúsági Önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hüse Nikolett, az IFÖ elnöke elmondta, még tavaly ősszel döntöttek úgy, hogy 250 ezer forint értékben adományoznak mind a négy középiskolának olyan eszközöket, amelyekre szüksége van a diákoknak. De hogy mi is ez, azaz, hogy mire van a leginkább a szüksége az egyes iskoláknak, azt maguktól a diákoktól kérdezték meg.

A Kós diákönkormányzata azzal a kéréssel fordult az iskola igazgatóján keresztül az IFÖ-höz, hogy a közösségi élet színesebbé tételéhez szükségük lenne egy csocsóasztalra – árulta el Kaló Márk, a diákönkormányzat munkáját segítő pedagógus, aki azt is hozzátette hogy már régóta szeretnék elindítani az iskolarádiót a Kós tanulói, amihez szinte minden tárgyi feltételük meg is van, egy kivételével. Nincs ugyanis olyan szekrényük, ahova minden kelléket el lehetne zárni és nem zavarná a munkájukat a hely szűkössége.

A kérések meghallgatásra találtak, így most ezekkel a felszerelésekkel gazdagodott a Kós. A csocsóasztalt a tanulók már birtokba is vették és egy-két héten belül elindulhat az iskolarádió is. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email