22_03_29_erdmost_nincskep

Fuss a Fészekért – egy kicsit másképp

22_03_29_erdmost_nincskep

Fuss a Fészekért – egy kicsit másképp

A Fészek Gyermekvédő Egyesület hatodik éve szervez jótékonysági futást átmeneti gyermekotthonuk javára. Idén szeptember huszadikára tervezték a rendezvényt, de a járványhelyzet miatt most a közösségi futás helyett online jelentkezéssel és utalással, egyéni futással támogathatjuk a Fészek kis lakóit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 25 éve segíti a bajba került gyerekeket. 2003 óta működteti Érden átmeneti gyermekotthonát, befogadva a krízishelyzetbe került gyerekeket, segítve, támogatva családjaikat. Emellett országos nevelőszülői hálózatot működtetnek, ennek keretében már közel 400 gyermek nevelkedhet családban.

Jótékonysági futásukat hatodik éve szervezik meg,  bevételét a gyermekotthonra fordítják minden esztendőben. Idén is fontos lenne számukra ez a támogatás, de a vírushelyzet miatt kénytelenek más formában, nem rendezvény keretében megtartani ezt az eseményt.

 

Az átmeneti krízisotthonnak óriási segítség volt a jótékonysági futás bevétele, ezért arra gondoltunk, hogy egymást nem veszélyeztetve, nem egy helyszínen, nem egy időpontban, mégis fussunk egy célért: a bajba került gyermekekért! És ha mindenki csak néhány km-t fut a saját egészségéért, és legalább 3000 forintot utal a Fészeknek; a gyermekotthon fél éves étkezési költségét fedezné

– írják felhívásukban. Mint Nyitrai-Hell Szivliától, az egyesület kommunikációs munkatárságól megtudtuk, nemrég döntöttek a rendezvény lefújása mellett – már 600 darab érmet is legyártattak erre az alkalomra, amelynek most gazdát keresnek.

Aki szeretne idén (is) futni a Fészekért, illetve támogatni az egyesületet, egy ilyen érem tulajdonosa lehet: nem kell mást tennie, mint kitölteni egy űrlapot, utalni a Fészek Gyermekvédő Egyesület bankszámlaszámára, és futni szeptember 20. és október 4. között. Az érmet postán küldik el a regisztrálók részére.

Hallgassa meg az ÉrdFM101,3 interjúját Nyitrai-Hell Szilviával: 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email