22_03_29_erdmost_nincskep

Mozgáslehetőség közel hatszáz gyereknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Mozgáslehetőség közel hatszáz gyereknek

Nyolc település több mint tíz helyszínén tizenhárom edző gondoskodik arról, hogy négy éves kortól kezdve, kezdőktől a haladókig minden akrobatikus rock and roll táncos színvonalas oktatásban részesüljön a Masters Sportegyesület berkein belül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nincs könnyű helyzetben a klub vezetése a koronavírus járvány miatt, de Sárdi Anita elnök bizakodó. Szerinte a mozgásra, egészséges életmódra akkor is szükség van, amikor egyébként nem könnyű a hétköznapi élet megszervezése.Ráadásul ha délutánonként a gyerekek egyesületi foglalkozásokon vesznek részt, ez idő alatta szülők is tudnak dolgozni.

Versengésre kiéhezve várják a szeptemberben induló új szezont azon párosok és formációk, melyek érdekeltek lehetnek a vírus által megtépázott tavaszi-őszi programból megmaradt hazai versenyeken. A nyarat szinte végig dolgozták az akrósok. Agárdon és Érden is volt edzőtábor, új koreográfiákat tanultak, a napi gyakorlások pedig azóta is rendületlenül zajlanak. A pontos versenynaptárból egyelőre annyi ismert, hogy szeptember 19-én, Dunaharasztiban gyermek páros és felnőtt formációs, míg 20-án, Budapesten felnőtt páros és gyermek formációs országos bajnokságot rendeznek. Természetesen mindkettőn érdekelt a Masters, és több kategóriában is elsőségre hajt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email