22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nyit a labor

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nyit a labor

Negatív lett a dolgozók második PCR tesztje is, így 7-én, hétfőn újra megnyithatja kapuit a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény laboratóriuma, amely szeptember elsején zárt be, mivel kiderült: az egyik munkatárs koronavírusos.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szakrendelő laborjában az egyik dolgozó PCR tesztje pozitív lett, ezért munkatársak keddtől karanténba kerültek, és a labor működését az intézmény vezetése határozatlan ideig felfüggesztette. A sürgős, illetve soronkívüli beutalóval rendelkező betegeket a százhalombattai egészségügyi központ tudta fogadni.

Az elmúlt napokban két PCR tesztet is elvégeztek a laboratóriumi munkatársakon, és – mint Bárány Zsolt főigazgató az intézmény közösségi oldalán tudatta – a második teszt is negatív lett minden dolgozónál. Így hétfőn a labor újraindul. 

Hallgassa meg az ÉrdFM101,3 interjúját Bárány Zsolt főigazgatóval, aki arról is beszélt Szabó Bea kolléganőnknek, hogyan érzi magát a koronavírusos laboratóriumi munkatárs, és hogy az érdi labor bezárása miként érintette a százhalombattai egészségügyi központ laboratóriumának forgalmát.


Bővebb információkat itt olvashat a vírushelyzetben bevezetett rendelőintézeti szabályokról.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email