22_03_29_erdmost_nincskep

Képviselő kereső

22_03_29_erdmost_nincskep

Képviselő kereső

Felkerült az önkormányzat honlapjára a képviselő kereső, ahol elég beírni az utcanevet és már mutatja is, hogy ki az önkormányzati képviselő, akihez fordulni érdemes a lakóhelyünket érintő kérdésekkel, ügyekkel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

https://kepviselo.erd.hu/ címen lehet elérni az oldalt. „Ez nagyjából egész évben ugyanaz, mint amit a választási kampány alatt is élesítettünk. Arról szól, hogy minden egyes közterület beírása után kidobja az illetékes képviselő nevét és elérhetőségeit az alkalmazás” – mondta el az Érd FM 101.3-nak Tetlák Örs alpolgármester, aki hozzátette, hogy azért érezték szükségesnek újra élesíteni ezt az alkalmazást, mert számos megkeresés érkezett hozzájuk a lakóktól, hogy nem tudják, ki a képviselőjük és mi az elérhetősége. 

A kereső nem használ sütiket, azaz a megadott adatokat nem menti, nem lehet összekapcsolni a látogatókat a konkrét keresésekkel, tehát egész nyugodtan akár több címet is végignézhetünk, nem lesz semmi nyoma, hogy használtuk volna a keresőt – emelte ki az alpolgármester.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email