22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: Politikai bosszúból teszi tönkre a baloldal az úszósportot

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Fidesz: Politikai bosszúból teszi tönkre a baloldal az úszósportot

T. Mészáros András, az Érdi Fidesz elnöke szerint politikai bosszúból teszi tönkre Érd polgármestere a városi úszósportot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A volt városvezető a csütörtöki rendkívüli közgyűlésen történtekre utalt: a grémium 11 igen és 4 nem szavazattal létrehozta önkormányzati cégként az  Érdi Vízisport Kft.-t, ami az úszásoktatást, a versenyúszást, illetve a jövőben majd a vízilabdát veszi a szárnyai alá. Mint elhangzott: az eddig az Érdi Úszósport Kft.-ben versenyző sportolók átkerülnek az új egyesületbe.

T. Mészáros András pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „annyi becsület sincs a jelenlegi baloldalban, hogy nyíltan kimondja: gyűlöli mindazt, ami 13 éve történt Érden, mindazt a fejlődést, amit létre tudott hozni a jobboldali kormányzás”, és most lerombolja, amit a Fidesz-KDNP koalíció létrehozott. Hozzátette: ebbe a gyűlöletpolitikába illik bele az Érdi Űszó Sport Nonprofit Kft. megszüntetése is – mindeközben a városban megállt a munka, és leállították a Modern Városok Programját is.

– Csőzikék semmihez sem értenek, nem tudják a várost fejleszteni, a megkezdett munkához hozzátenni a maguk tevékenységét, csak a gyűlöletpolitizálást, hazudozást, elődeik megsemmisítését próbálják megvalósítani. Ennek áldozata lett az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. is – hangsúlyozta.

A képviselő-testület ülésén elhangzott: tavasszal a szülők, majd az oktatók és az edzők is megkeresték a városvezetést, hogy jelezzék: komoly problémák vannak a volt polgármester feleségének magáncége alatt működő úszósportélettel kapcsolatban. Ezzel kapcsolatos kérdésünkre T. Mészáros András úgy reagált: szerinte ez egyszerű hazugság, vagy pedig „két-három felbiztatott szülő” akciójáról lehetett szó. A kft. az elmúlt két esztendőben ezzel kapcsolatban semmifajta panaszt nem kapott – mondta. 

A teljes sajtótájékoztatót itt tekinthetik meg.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

hu_HUHungarian
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email