22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – július 18-19.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – július 18-19.

Megint Érd Körbe – ezúttal éjjel. Hazai pályán játszanak edzőmeccset az Érdi VSE labdarúgói, folytatódik a bajnokság az Érdi Baseball és Softball Club csapatainak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

Negyedik edzőmérkőzését vívja az NB III Nyugati csoportjának augusztus 2-i rajtjára készülő Érdi VSE. Limperger Zsotl csapata a Cegléd elleni idegenbeli vereség és a Kerekegyháza, valamint a Százhalombatta hazai legyőzése után az NB III Keleti csoportjában szereplő Balassagyarmati SE-t fogadja július 18-án, 10 órakor az Ercsi úti Sporttelepen. A Nógrád megyeiek alaposan megerősödtek a nyáron, s a korábbi érdit, Pallagi Botondot is soraiban tudó együttes a következő idényben az élmezőnyben végezne a harmadosztályban.

Felkészülési mérkőzés
07.18., 10.00:
Érdi VSE–Balassagyarmati SE

BASEBALL, SOFTBALL

Már a negyedik játéknap jön. A hetedik és nyolcadik fordulónak is a Mecset utcai pálya ad otthont a softball NB I-ben szombaton. A július 18-i játéknapot 10 órakor az Érd Wildcats a listavezető Budapest Red Wolves ellen kezdi, majd utóbbi 12.30-tól az Óbuda-Jánossomorja Rascalsszal játszik.Ezt követően 15 órától rendezik a Wildcats és a Rascals csatáját.

A vadmacskák mellett az U15-ösöknél az Érd Dodgers július 19-én 15 órától látja vendégül az Óbuda Gladiatorst.

Softball NB I, 4. játéknap, 07.18.
10.00:
Érd Wildcats–Budapest Red Wolves
12.30: Budapest Red Wolves–Óbuda-Jánossomorja Rascals
15.00: Óbuda-Jánossomorja Rascals–Érd Wildcats

Baseball, U15
15.00:
Érd Dodgers–Óbuda Gladiators

ÉRD KÖRBE NIGHT

Ismét Érd Körbe! Egy hét alatt már második túrájára készül az Érd Körbe Egyesület. A múlt heti, Váli-völgybe tartó útvonal után itt a már-már hagyományosnak mondható esti-éjszakai városkerülés is! A túrára a gyülekező 20.30-tól kezdődik a Központi Kávéház mögötti parkolóban.

Az esemény részleteiről ide kattintva olvashat bővebben!

A tervezett útvonal ide kattintva érhető el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email