22_03_29_erdmost_nincskep

Gyűjtés a Fészek gyermekeinek

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyűjtés a Fészek gyermekeinek

A FÉSZEK Gyermekvédő Egyesület 25 éve törekszik arra, hogy a krízishelyzetbe került, elhanyagolt, bántalmazott, család nélkül maradt gyermekek számára család helyett családot, otthon helyett otthont biztosítson. Szombaton a diósdi Intersparban élelmiszeradománnyal segítheti munkájukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Egy szelet a szívünkből jótékonysági csoport nem először szervez adománygyűjtést a Fészek számára. Önkénteseik ezúttal július 18-án, szombaton 9-18 óra között várják a diósdi Intersparban azokat a vásárlókat, akik a Fészek gyermekei számára is tudnak a kosarukba tenni tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket.

A Fészeknek most elsősorban tisztálkodási szerekre, tisztítószerre, pelenkára, tisztasági betétre, kakaóporra, nutellára apró csokikra, cukorkákra, nápolyikra, gabonapelyhekre, bébiételre, tejpépre, tápszerre, tartós tejre, szörpökre, teákra, májkrémekre, ételkonzervekre, olajra, kristálycukorra, tésztára, rizsre lenne szüksége, de bármilyen más adományért is nagyon hálásak.

A legutóbbi hasonló alkalommal Érden kétszer kellett fordulnia a furgonnak, ami a gyermekek átmeneti otthonába szállította az adományokat. A szervezők remélik, hogy a mostani akció is hasonlóan jól fog sikerülni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email