22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball, softball: vegyes a hétvége mérlege

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball, softball: vegyes a hétvége mérlege

Öt mérkőzést játszottak a hétvégén az Érdi Baseball és Softball Team csapatai, melyek három győzelem mellett két vereséget szenvedtek el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A baseball NB I-ben szereplő érdiek ezúttal hazai pályán fogadták a két mérkőzés után veretlen Óbuda Rascalst. Az eddig egy-egy győzelemmel és vereséggel álló érdiek győzelem esetén beérhették volna a fővárosiakat, de kiélezett mérkőzésen 12–9-es vereséget szenvedtek.

A női csapat, az Érd Wildcats a softball NB I harmadik játéknapján két pontgazdag meccset játszott Pestszentlőrincen, ahol előbb a hat meccse hibátlan Budapest Red Wolvestól kaptak ki 19–12-re, majd hasonlóan eseménydús találkozón győzték le 20–17-re az Óbuda-Jánossomorja Rascalst.

Az amatőr bajnokságban induló Érd Pioneers a Jászberény Stinky Soxnál vendégeskedett a harmadik fordulóban, ahol 7–4-re legyőzte a sereghajtót és feljött a tabella második helyére.

Az U15-ösöknél érdekelt Érd Dodgers az ófalusi, Mecset utcai pályán látta vendégül a Debrecen Tigerkidset, melyet könnyedén, 16–6-ra győzött le.

Baseball NB I, 3. forduló
Érd–Óbuda Rascals 9–12
Softball NB I, 3. játéknap, Pestszentlőrinc
Budapest Red Wolves–Érd Wildcats 19–12
Érd Wildcats–Óbuda-Jánossomorja Rascals 20–17
Baseball, Amatőr bajnokság, 3. forduló
Jászberény Stinky Sox–Érd Pioneers 4–7
Baseball, U15
Érd Dodgers–Debrecen Tigerkids U15 16–6

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email