22_03_29_erdmost_nincskep

Hosszú, Milák, Gulácsi – a legértékesebb magyarok dobogója

22_03_29_erdmost_nincskep

Hosszú, Milák, Gulácsi – a legértékesebb magyarok dobogója

A Forbes magazin magyar kiadásának felmérése alapján továbbra is, már hatodik éve a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló, írja az MTI.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szaklap listáján egy másik úszó, a világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf áll a második helyen, míg a harmadik Gulácsi Péter, a Bundesligában harmadik, Bajnokok Ligája-szereplő RB Leipzig futballcsapatának magyar válogatott kapusa.

A legjobb 25 között hat úszó és öt futballista van. Hosszú mellett további öt olimpiai bajnok szerepel a listán: a rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu testvérek, a kardvívó Szilágyi Áron, a kajakos Kozák Danuta és vízilabdázó Varga Dénes.

A magazin a lista felállításának módszertanával kapcsolatban megjegyezte, az elfoglalt helyezés a sportolók eredményei mellett a pénztermelési képességüket mutatja meg, ki mennyire építi jól a márkáját, és mennyire képes kihasználni az abban rejlő üzleti lehetőségeket.

A legértékesebb sportolók:

Hosszú Katinka (úszó) 76,3 pont
Milák Kristóf (úszó) 50,7
Gulácsi Péter (labdarúgó) 50,5
Szoboszlai Dominik (labdarúgó) 43,5
Michelisz Norbert (autóversenyző) 34,2
Kapás Boglárka (úszó) 34
Dzsudzsák Balázs (labdarúgó) 33,9
Willi Orbán (labdarúgó) 33,7
Liu Shaolin Sándor (rövidpályás gyorskorcsolyázó) 30,8
Liu Shaoang (rövidpályás gyorskorcsolyázó) 30,5
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email