22_03_29_erdmost_nincskep

Július 1-jén nyit a battai strand

22_03_29_erdmost_nincskep

Július 1-jén nyit a battai strand

Egy műszaki meghibásodás miatt csak július elsején tudja megnyitni kapuit a nagyközönség előtt a Százhalombattai Városi Strand, amely szerdától teljes kapacitással várja a vendégeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első tervek szerint május 30-án a sportolók és a helyi lakosság már használatba vehette a százhalombattai strand ötven méteres versenymedencéjét. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy a nagyközönség előtt június 13-án nyithatott volna meg teljes kapacitással a létesítmény.

Időközben egy műszaki meghibásodás miatt viszont ismét bezárt a strand, így az elmúlt hetekben a százhalombattai sportolók is az ÉRD Arénában folytatták az edzéseket.

A hibát viszont már sikerült elhárítani, így július elsején már valóban kinyit a strand a nagyközönség előtt is.

„A strand elektromos összekötőkábele meghibásodott, zárlat miatt elégett, így a strand két-három hétre áram nélkül maradt – kezdett bele a Halom Tv-nek adott nyilatkozatában Fekete László, a Százhalombattai Városi Strandot üzemeltető Sporthalom Kft. vezetője. – Az új összekötőkábel megépült, hétfőn megkezdtük a próbaüzemet és július elsején nyit a strand teljes kapacitással, mind az öt kültéri medencével.”

Fekete László elmondta, a járványhelyzet megszűnésével az összes strandhasználatot érintő korlátozást feloldották, ennek ellenére a létesítmény vezetése arra kéri a vendégeket, hogy a megfelelő higiéniát tartsák be és tartsák egymástól a szociális távolságot. Fekete László hozzátette, a strand területén lévő eszközöket, mosdókat és minden olyan tárgyat, melyet a vendégek igénybe vehetnek fél-egyóránként tisztítanak.

„Különös figyelmet fordítunk a víz tisztaságára, ezt máskor is megtesszük, a megfelelő klórérték mellett az ÁNTSZ-előírásoknak megfelelően kezeljük a vizeinket” – jegyezte meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email