22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenöt próbázó az Érdi VSE-nél

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenöt próbázó az Érdi VSE-nél

A héten megkezdte a felkészülést a várhatóan augusztus elején induló szezonra az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolt keddi edzésen tizenöt próbajátékos vett részt. Az is kiderült, hogy Koós Gáborék – legalább – négy edzőmérkőzést játszanak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn néhány hét szünet után ismét edzésbe álltak az Érdi VSE labdarúgói, az első edzésen még csak három próbajátékos vett részt, ám kedden már tizenöten próbáztak. A keddi tréningen a csapatnál maradó szépszámú játékos különmunkát végzett, csak két kapus, Kertész Ferenc, Borek Norbert, valamint Bozsoki Imre és Németh Gábor Vince egészítette ki a próbajátékosokat, akik egy háromnegyed pályás egymás elleni meccsel bizonyíthattak Limperger Zsoltnak. A vezetőedző még teszteli az érkezőket, az új igazolásokról és a távozókról a klub honlapján számol be.

Az Érdi VSE felkészülési programja is alakul. Kertész Ferencék első edzőmeccsüket július 4-én vívják a szintén harmadosztályú Ceglédi VSE vendégeként. Ezt követően július 11-én a Bács-Kiskun megyei I. osztályú Kerekegyházát, július 18-án pedig az NB III-as Balassagyarmatot fogadják az érdiek. Július 25-én a harmadosztályba feljutó BVSC-Zugló ellen is vívnak egy felkészülési mérkőzést Koós Gáborék.

A bajnokság rajtjának függvényében pedig még két további edzőmérkőzést is beterveztek, eszerint augusztus elsején a Monorral, 9-én pedig a Váccal találkoznak az érdiek – a mérkőzések kezdési időpontjai még egyeztetés alatt vannak, amint megszületik a döntés, az erdivse.hu-n közzéteszik.

Az Érdi VSE tervezett felkészülési mérkőzése
07.04.:
Ceglédi VSE (NB III)–Érdi VSE
07.11.: Érdi VSE–Kerekegyházi SE (megyei I. o.)
07.18.: Érdi VSE–Balassagyarmati SE (NB III)
07.25.: BVSC-Zugló (NB III)–Érdi VSE
08.01.: Érdi VSE–Monor SE (NB III)
08.09.: Érdi VSE–Vác FC (NB III)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email