22_03_29_erdmost_nincskep

Szépül a Sasvárosi rendelő

22_03_29_erdmost_nincskep

Szépül a Sasvárosi rendelő

Hétvégén szorgos kezek dolgoztak a Staud József Egészségházban, amit múlt héten adtak át a tisztviselőtelepen élőknek. Az épület gyermekorvosi rendelőjében civilek fogtak össze, hogy barátságossá tegyék a tereket és a legkisebbeknek vidám falfestményekkel dobják fel a hangulatot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyermekorvosok két hete, a háziorvosok a napokban költöztek be a rendelőbe, ami június 2-ától már a felnőtt betegeket is fogadja.

A Mária utcai rendelőhöz hasonlóan ezúttal is civil összefogásból jöttek össze az érdi anyukák és apukák, hogy a sasvárosi rendelő gyermek részlegét szebbé, barátságosabbá tegyék. 

Egy érdi anyuka, Karácsony-Varga Gabriella volt az ötletgazda még a télen, ő találta ki, hogy falfestményekkel dobja fel a hangulatot a váróban. Miután egyeztetett a doktornőkkel, felkeresett egy helyi festékboltot, amelynek vezetősége örömmel vállalta, hogy biztosítja a projekthez szükséges alapanyagot, sőt, a megfelelő színek kiválasztásában is segédkeztek, hogy Bogyó és Babóca pont úgy fessen, mint a könyvekben. 

A téli akciót követően a csapatnak megmaradt annyi festéke, hogy tudták, ha kinyit a Staud József Egészségház, ott is szívet melengető festményekkel segítik a várakozást. 

A technikai kivitelezés most is úgy zajlott, hogy a figurákat – Micimackót és barátait, a 101 kiskutyák kölykeit, Peppa malacot, Olafot a Jégvarázsból, Mickey egeret és barátait – projektorral a falra vetítették, a rajzok sziluettjeit kontúrral kihúzták, majd a színes festékekkel kiszínezték az alakokat.

Az eredmény ezúttal is nagyon látványos lett. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email