22_03_29_erdmost_nincskep

Hat érdi is Magyarország jó tanuló, jó sportolója lett

Közzétette a Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2019-es pályázatának díjazottjait az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A névsorban hat érdi diák is szerepel, akik kiérdemelték az elismerést.

A Magyarország jó tanulója, jó sportolója címet azok a diákok nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak, iskolai átlaguk – korcsoporttól függően – a 2018/2019-es tanévben 4,8-as, 4,7-es, emellett sportáguk országos bajnokságán, diákolimpiáján vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek.

A kritériumoknak idén hat érdi diák felelt meg. A Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumból az Érdi Úszó Sport Kft. három tanulóját, Jánosi István Márkot, Gasparics Zalánt és Tohl Dánielt, illetve csapattársukat, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolába járó Poteczin Dánielt is díjazták.

A Vörösmarty Mihály Gimnázium tárnok küzdősportolója, Barki Gábor, illetve az Érdi Spartacus SC birkózója, szumósa, a felcsúti Endresz György Általános Iskola diákja, Baljer Roxána is Magyarország jó tanulója, jó sportolója lett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email