22_03_29_erdmost_nincskep

Hat érdi is Magyarország jó tanuló, jó sportolója lett

22_03_29_erdmost_nincskep

Hat érdi is Magyarország jó tanuló, jó sportolója lett

Közzétette a Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2019-es pályázatának díjazottjait az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A névsorban hat érdi diák is szerepel, akik kiérdemelték az elismerést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Magyarország jó tanulója, jó sportolója címet azok a diákok nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak, iskolai átlaguk – korcsoporttól függően – a 2018/2019-es tanévben 4,8-as, 4,7-es, emellett sportáguk országos bajnokságán, diákolimpiáján vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek.

A kritériumoknak idén hat érdi diák felelt meg. A Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumból az Érdi Úszó Sport Kft. három tanulóját, Jánosi István Márkot, Gasparics Zalánt és Tohl Dánielt, illetve csapattársukat, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolába járó Poteczin Dánielt is díjazták.

A Vörösmarty Mihály Gimnázium tárnok küzdősportolója, Barki Gábor, illetve az Érdi Spartacus SC birkózója, szumósa, a felcsúti Endresz György Általános Iskola diákja, Baljer Roxána is Magyarország jó tanulója, jó sportolója lett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email